"Ποσειδώνιο Ράλλυ 2015"

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "Ποσειδώνιο Ράλλυ 2015" την περασμένη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Οι λάτρεις των κλασικών οχημάτων, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα συλλεκτικά οχήματα-αντίκες σε ένα αγώνα διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Στο Ράλλυ συμμετείχαν οδηγοί από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Χαλκίδα, τη Θήβα και το Βόλο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα υπέροχα τετράτροχα και δίτροχα μοντέλα τους. Η εκκίνηση δόθηκε από το περίπτερο του Χαϊδαρίου "14 Ώρες", με θεαματικές διαδρομές προς τα Δερβενοχώρια μέσα απο τη Μάνδρα, Άγιο Σωτήρα, Άγιο Γεώργιο, Κρύο Πηγάδι, Βίλλια, Οινόη, Πάνακτο, Πύλη και τερματισμό στη Φυλή.

Στην Γενική Κατηγορία Αυτοκινήτων, πρώτος τερμάτισε ο Καββαδάς Στέφανος με συνοδηγό την Ζωγράφου Βασιλική με Audi Coupe του 1984, δεύτερος ήταν ο Καρτάλος Γεώργιος με συνοδηγό τον Κατσούλη Γεώργιο με VW 1303 του 1973 και τρίτος ο Ιντζές Ανέστης με VW Golf Cabrio του 1982. Στην Γενική Κατηγορία των μηχανών, πρώτος τερμάτισε ο Χατζηβασιλείου Κωνσταντίνος με Honda GL 400 του 1979.

Το αθλητικό αυτό γεγονός, πραγματοποίησαν από κοινού οι διοργανωτές ATHens Mini Club (ATH.M.C.) και ο Σύλλογος ΙΣτορικού & Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε). Κατά την τελετή λήξης, τιμήθηκαν όλοι εκείνοι που έβαλαν το λιθαράκι τους για την διεξαγωγή του αγώνα, ενώ σε όλους δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες.